Muški razgovori

Pored njihovog stola prošao je muškarac nadomak pedesetih u društvu plavuše koja je izgledala kao da ima najviše dvadeset i tri: čizmice sustižu pregibe koljena, a slap plave kose sustiže rub suknjice što jedva  uspijeva prekriti zadebljanje poduprto s dvije noge između kojih ima podosta prostora; pogled sa strane hvata jednu od dvije položene piramide sprijeda,  iznad ravnog trbuha.   

– Jesi li vidio? – upita Petar Marka – Ima je već dvadeset godina!

– Dvadeset? Nemoguće da je tako dobro očuvana! – reče Marko.

Ivan nije ništa rekao, samo ih je u čudu pogledao svojim još dječačkim očima.

– To je jedan od prvih modela, a njih su radili zaista kvalitetno – objašnjavao je Petar – Razgovarao sam s njim neki dan, došao je u naše poduzeće poslovno. Naravno, došao je s njom, svuda je vodi sa sobom. Pohvalio sam je, samo se nasmijao i rekao koji je model. Poslije sam od drugih doznao da je mijenjao one dijelove koji se najviše izližu.

– Gdje ih je našao? Ovakvih nema više ni na groblju! – uzvikne Marko.

– U tome i jest stvar, srami se reći da je na obnovu nje potrošio čitavo bogatstvo.

– Čekaj, to znači da je ona još lošija od moje prve Annabelle! Bez procesora u glavi i VCS-a bila bi obična lutka za napuhavanje koju ne treba napuhavati!

VCS je značili sustav za kontrakciju vagine i Ivan je to razumio, pa je lagano je pocrvenio. Očito mu je bilo neugodno.

– Što ćeš, privržen joj je čovjek i ne želi novu. Moglo bi se reći da je to prava ljubav – reče Petar, pa doda nešto nižim glasom: – I meni je bilo malo … onako kad svoju prvu, Linda se je zvala, dao u otpad.

– Ma, dobro, ali ovo … Ovo nema ni mikroejektore feromona u koži. Kako  podnosi miris plastike? Ja moju ne koristim kad joj se potroši punjenje, a nemam novoga za umetanje.

– Nije to neki problem.Evo, ja se čak pomalo palim na miris najlonki kod pravih žena.

– Ti nisi normalan!

Ivanu je bivalo sve neugodnije: meškoljio se, gledao je čas u stol, čas negdje u stranu i činilo se da bi najradije pobjegao.

 – Nema ni regulator veličine grudi i stražnjice! – nastavljao je Marko.

– Ništa strašno. Ionako te to zabavlja samo na početku, a poslije se držiš jedne veličine.  Ja mojoj grudi držim na šestici i stražnjicu na trojki, ne pamtim od kada!

– Katkad poželiš s njom i razgovarati. Ne znam što može njena matrica, ima li uopće kakav program za konverzaciju?

– Ima najjednostavniji program. O čemu god pričaš ona sluša i klima glavom i tu i tamo postavi koje općenito pitanje. Nešto od informacija obradi pa od toga smisli posebno pitanje, ali uglavnom “fula”. Uostalom, zato su je i napravili kao plavušu. Možda je on upravo zbog te jednostavnosti ne želi mijenjati. Čuj, je li istina da ti svoju držiš na programu “Intelektualka” jer te podsjeća na profesoricu iz srednje škole?   

– Koješta! Ljudi svašta pričaju! Sve to još mogu razumjeti, ali ona nema OTP. Kako mu je  bez toga zanimljivo?

Ivan je očigledno razumio da OTP znači Program za usklađivanje orgazma.

– Varaš se! – reče Petar – Ima ga, ugradio joj ga je pri rekonstrukciji!

– Ali, koji je kompatibilan s njom? Ona je zastarjela tehnologija.

– Naručio je specijalni za nju!

 – Koliko je to platio!?

– Cijelo bogatstvo! I izgleda sretan zbog toga! Vjerojatno je nakon tolikih godina poželio priuštiti joj to. Kažem ti, on je zaljubljen u nju.

            Ivan više i nije čuo što govore. Postalo mu je tako nesnosno neugodno i dosadno da bi najradije bio zacvilio. Ali, iznenada se ukaže njegov spas: iz pravca toaleta pojavi se žena, izgledom i držanjem mogla mu je biti majka. Došavši do stola, pruži mu ruku koju on spremno prihvati pa hitro ustane. Prije nego ga je povela za sobom dobacila je Petru i Marku: – Dečki, uživajte večeras!

            Ostali su gledati za njom sa smiješcima koji su visjeli na jednu stranu lica. Veličina nije bitna, a? Ne, ako je doista veličina i ako je možeš stalno držati na maksimumu! Osim toga Ivan je kao najnoviji model bio opremljen i “DoTo-om” ili, za one koji ne znaju, dvostrukim jezikom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *